Din totalleverandør innen brannsikring

TJENESTER

Din totalleverandør innen brannsikring

TJENESTER

Schou-Andreassen AS utfører kontroll og service på slukkeutstyr, brannøvelser, rådgivning/konsulentbistand, lysmåling m.m.

Vi har også utsalg av sikkerhetsutstyr, slukkemidler og førstehjelpsutstyr i vår butikk i Svanholmen 7 på Forus.

 • KONTROLL OG SERVICE

  Schou-Andreassen AS er en kompetent virksomhet i henhold til NS3910. Våre teknikere kontrollerer og sertifiserer brannvernutstyr til privatpersoner, borettslag, private bedrifter, samt mange av kommunene i Rogaland fylke. Vi har et sertifisert serviceverksted i henhold til DNV-GL, og et sterkt serviceteam som utfører årlig kontroll ute hos våre kunder.

 • RÅDGIVNING OG KONSULENT­VIRKSOMHET

  Hvis du trenger å utbedre brannsikkerheten hos deg eller din bedrift, kontakter du oss. Vi er opptatt av å finne gode løsninger for kundene våre. Løsningene skal være gjennomførbare og praktiske, og språket vi bruker skal være forståelig.

 • MARITIM

  Schou-Andreassen AS leverer en rekke produkter og tjenester til den Maritime sektoren. Eksempler på produkter og tjenester som vi leverer er BA-sett, skumanalyser, luftanalyser, service på kompressorer og PEFS-anlegg mm. Ta kontakt med Kennet (kennet@schou-andreassen.no) eller Per (per@schou-andreassen.no) i vår maritime avdeling!

 • KURS OG ØVELSER

  Hvordan er det egentlig å slukke en brann?

  Det er ekstremt nyttig å ha kjent på hvordan et brannsluknings­ apparat fungerer. Vi kan komme til din bedrift/ borettslag/ sameie og gi en teoretisk gjennomgang av risiko og brannverntiltak hos dere, etterfulgt av en praktisk slokkeøvelse.

  Hvor godt kjenner mine kolleger til rømningsveiene våre?

  Vi utfører også evakuerings­ øvelser med røykmaskin for å gjøre det mest mulig realistisk. Ta kontakt med Daniel (daniel@schou-andreassen.no) for mer informasjon.

 • UTLEIE

  Hvis du ønsker å holde slokkeøvelse selv, kan du leie utstyr av oss samt skum- og Co2-apparater til øvelsesbruk.

  Vi kan også leie ut: Røykdykkerutstyr, detektorer, brannslukkere, vannkanoner, pulver- og skumvogner, røykmaskin m.m.

 • BRANNVERNLEDER

  Schou-Andreassen AS tilbyr kvalifisert personell med lang erfaring og unik kompetanse, som kan tre inn i denne rollen for ditt firma.

  §3 – 2 Brannvernleder

  For ethvert særskilt brannobjekt skal det være en brannvernleder som skal ivareta brannvernet, og som tilsynsmyndigheten kan forholde seg til. Brannvernleder kan være eier selv eller en representant for eier. Brannvernleder skal delta under varslet tilsyn og ha tilstrekkelig kunnskap om brannvernlovgivningen og om de branntekniske og organisatoriske forhold i objektet, samt brannvesenets innsatsmuligheter. Utpeking av brannvernleder fritar ikke eier eller virksomhet/bruker fra de plikter som ellers følger av forskriften.